Workshop “de Rechte Ruiter” 14 April 2018

Workshop “de Rechte Ruiter” 14 April 2018

Een praktische workshop om jouw houding en zit te verbeteren m.b.v. de Balance Coach en FitBal!
De workshop bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte en zal gegeven worden op 14 April in de praktijk voor Oefentherapie Cesar Gilze.

Ben jij ook zo benieuwd wat jouw houding voor invloed heeft op jouw rijden? Wil je efficiënter trainen, je paard op kleinere hulpen laten reageren en de afstemming optimaliseren? Dan is deze workshop “de rechte ruiter” echt iets voor jou!

In deze workshop krijg je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt! In deze workshop gaan we na een stukje theorie vooral praktisch aan de slag, je gaat zien, voelen en ervaren dat een kleine houdingsverandering voor een wereld van verschil zorgt in het vloeiend (mee)bewegen!

Na deze workshop weet je wat je moet doen om jouw houding te verbeteren. Je voelt beter wanneer je goed zit en wanneer niet. Dit is direct toepasbaar tijdens je eerst volgende training te paard.

De workshop vindt plaats in Gilze, zaterdag 14 April aanvang 14u, duur +/- 2,5 uur. Deze workshop is voor een kleine groep. De kosten bedragen p.p. €50,- incl. btw

Geef je jezelf + vriendin / stalmaatje op dan krijgen jullie beide 10% korting!
Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@karinoomenoefentherapie.nl

Heb je een specifieke vraag wat betreft houding en zit te paard? Geef dit dan aan bij je opgave, ik zorg dan dat ik dit meeneem in het theorie gedeelte.

Tot de 14e!