Online RuiterFit-Training

Online RuiterFit-Training

RuiterFit-Training zorgt er niet alleen voor dat je een stuk soepeler te paard gaat, je leert daarnaast de bewegingen beter te volgen, lees: je kan beter doorzitten. Je werkt aan je eigen natuurlijke scheefheid en leert jezelf rechtrichten, je zit stabieler in het zadel en kunt kleinere en meer onafhankelijke hulpen geven.

Om zoveel mogelijk mensen te inspireren wat de fantastische effecten van RuiterFit-Training zijn heb ik in samenwerking met Anneke en Heleen onder de naam Hercules Horse Training 2 online trainingen ontwikkeld op het gebied van RuiterFitness.

De trainingen zijn:
1. Fit in het zadel: Rompstabiliteit theorie & oefeningen + trainingsschema’s
2. Ruiters in beweging: 10 video RuiterFit-Trainingen

Vind je het fijn om als ruiter lekker actief aan de slag te gaan en gerichte ruiter workouts te doen van 30 min? Kies dan voor optie 2!

Wil jij naast een trainingsprogramma ook aan de slag met je houding & zit te paard, wil je graag het hoe & waarom van een goede houding weten en alle ins& outs over rompstabiliteit? Kies dan voor optie 1.

Via onderstaande link kun je meer informatie over de trainingen vinden.

 

……Zo de doeners en de denkers die kunnen dus lekker aan de slag, de beslissers zijn al een paar weken bezig en de dromers…. dromen dat ze Fit worden terwijl ze dit berichtje lezen?!